ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αλαφούζος, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Εφορία, Οικονομικός Εισαγγελέας, ΣΚΑΪ, Φοροδιαφυγή,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 307.676,19 ευρώ κατέβαλε ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος και έτσι περαιώθηκε ο φορολογικός του έλεγχος από το ΚΕΦΟΜΕΠ και αποδεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί με τη διάταξη 128ΑΠ/28.4.2017 του Οικονομικού Εισαγγελέα.
Η είδηση ενώ είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Καθημερινής, ιδιοκτησίας Γ. Αλαφούζου, στη συνέχεια, “κατέβηκε”.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2016 είχε κοινοποιηθεί στον Γ. Αλαφούζο, διάταξη του Οικονομικού Εισαγγελέα με την οποία του επιβλήθηκε η δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του και αίτημα παροχής στοιχείων για κινήσεις εισροών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ύψους 146.494.838,29.
Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει ότι τα εισοδήματα του προέρχονται από ναυτιλιακή δραστηριότητα και ότι θα συνδράμει στη διαδικασία του ελέγχου με όσα στοιχεία έχει στη διάθεση του.






















































