ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Alpha Bank, Δάνεια, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης, Τράπεζες,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία που αφορά σε δάνειο ύψους περίπου 47,7 εκατ. ευρώ παραπέμπεται να δικαστεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης.
Την παραπομπή σε δίκη του κ. Ψυχάρη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε με βούλευμα του Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.
Με το ίδιο βούλευμα εκτός από τον κ. Ψυχάρη σε δίκη παραπέμπονται και δέκα στελέχη της Alpha Bank που αντιμετωπίζουν την κατηγορία απιστίας στην υπηρεσία καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ είχε λάβει το δάνειο ύψους 47,7 εκατ. ευρώ την συγκεκριμένη τράπεζα προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού.
Ωστόσο, φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς να δοθούν επαρκείς εγγυήσεις.























































