Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντινέας σε Γεωργιάδη: «Είσαι πολιτικός μπιφτεκάς!» – Άγριος καυγάς στον Παπαδάκη (βίντεο)

Κωνσταντινέας σε Γεωργιάδη: «Είσαι πολιτικός μπιφτεκάς!» – Άγριος καυγάς στον Παπαδάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγρια πολιτική αντιπαράθεση είχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης, ως καλεσμένοι σε τηλεοπτικό πάνελ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πολιτικοί εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια, αναγκάζοντας τελικά τον παρουσιαστή να σηκωθεί και να μπει ανάμεσά τους για να τους χωρίσει.

Η αρχή έγινε με τον Κωνσταντινέα να χαρακτηρίζει «πολιτικό μπιφτεκά, που γλείφει εκεί που έφτυνε» τον Άδωνη Γεωργιάδη και να αναφέρεται στο Dancing with the Stars που παρουσίαζε η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι στο παρελθόν καταφερόταν εναντίον του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, πρόσωπα που πλέον εκθειάζει.

Ταυτόχρονα του ζήτησε να απαντήσει όσον αφορά στις αποκαλύψεις για τους παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ τον κάλεσε να τοποθετηθεί και για τις αποκαλύψεις περί πόθεν έσχες του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη και τις offshore της τελευταίας.

Οι αρχικοί χαρακτηρισμοί του Πέτρου Κωνσταντινέα αλλά και η συνέχεια των όσων έλεγε προκάλεσαν την οργή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διασκέδαζε στην Πάολα όταν υπήρχαν νεκροί στη Μάνδρα και στη συνέχεια εμφανιζόταν κατευθείαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ανταπαντώντας εξίσου οργισμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε φωτογραφία του Άδωνη και της Ευγενίας, λέγοντας ότι ήταν λιάρδα, με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και να έρθουν… «μύτη με μύτη» οι δύο άνδρες.

Τελικά παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναγκάστηκε να σηκωθεί από τη θέση του και να μπει κυριολεκτικά ανάμεσά τους, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η αντιπαράθεση στο πλατό έληξε με ατάκες του Άδωνη στον Κωνσταντινέα για τη δράση του ως διαιτητής, με ανταλλαγές φράσεων του στυλ «εγώ δε σε φοβάμαι» και το κοινό να παρακολουθεί άναυδο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr