Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο «σφυρί» η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι – Πόσο πωλείται

Στο «σφυρί»  η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι – Πόσο πωλείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο “σφυρί” βγαίνει την Τετάρτη η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, στην «ελληνική ριβιέρα» όπως είναι διεθνώς γνωστή η μεγάλη αυτή ακτογραμμή. Τιμή εκκίνησης είναι τα 4,7 εκατ. ευρώ.

Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής.

Η πολυτελής διώροφη κατοικία έκτασης 600 τ.μ. βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και περιλαμβάνει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Στην ίδια έκταση βρίσκεται και πισίνα 100 τ.μ. που συνορεύει με την «ιδιωτική» παραλία της βίλας.

Συγκεκριμένα, η βίλα βρίσκεται βρίσκεται στην θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.

Παρότι στα επίσημα συμβόλαια αγοράς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης η κυπριακή εταιρεία BRIONTE, η περιουσία ανήκει στον πρώην εκδότη. Η τοπική κοινωνία μιλάει για τη βίλα Ψυχάρη και συζητά λεπτομέρειες για την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων και το αμύθητο κόστος ανέγερσης.

Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται από την Alpha Bank

Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται από την Alpha Bank και ως εγγυοδοσία την οποία πρέπει να καταθέσει ο πλειοδότης που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό των 1.395.000 ευρώ.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί συνολικά τρεις καταχωρήσεις στο όνομα της BRIONTE, οι οποίες όμως αναφέρονται στο ίδιο συγκρότημα.

Το Μάιο ο πλειστηριασμός κατοικίας του στο Κολωνάκι

Για τον προσεχή Μάιο έχει προγραμματιστεί και ο πλειστηριασμός κατοικίας του Ψυχάρη στο Κολωνάκι, με τιμή εκκίνησης τα 478.000 ευρώ, η οποία μάλιστα ανήκει στη σύζυγο του πρώην εκδότη, Χριστίνα Τσούτσουρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο Σταύρος Ψυχάρης

30 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή στον Σταύρο Ψυχάρη

Στο σφυρί η βίλα Ψυχάρη στο Παλαιό Ψυχικό

Ποιος αγόρασε το πρώην κτίριο του ΔΟΛ για 25 εκατ. ευρώ

Αθωώθηκε ο Ψυχάρης για το δάνειο-μαμούθ των 44,7 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr