Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα άκρα η σύγκρουση ΝΔ-Δημοκρατίας: Μιλάει και η Σπυράκη – «Δούρειος Ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα η σύγκρουση ΝΔ-Δημοκρατίας: Μιλάει και η Σπυράκη – «Δούρειος Ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τη χθεσινή αντιπαράθεση με τις δηλώσεις της Μαρίας Σπυράκη για τον «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» και τους «εκδότες που τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ» και την ολιγόλογη αλλά σκληρή απάντηση της «δημοκρατίας» για τον «πόλεμο στη ΝΔ από τη Σπυράκη» και τον «παχυλό της μισθό» στην Ευρωβουλή, η εφημερίδα αφιέρωσε στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ το σημερινό της πρωτοσέλιδο, προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ.

Ο βασικός τίτλος της «δημοκρατίας» είναι «Μιλάνε όλοι, μιλά και η Σπυράκη» και συνοδεύεται από φωτογραφία της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στο πρωτοσέλιδο γίνεται λόγος για «“πράσινη” Μαρία» και για «ύβρεις, μίσος και χυδαιότητες από την αλαζονική διπλοθεσίτισσα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ», ενώ το άρθρο γράφει ακόμα πως «η “φωνή” του Mega (της διαπλοκής) με το βαρύ παρελθόν και τις αγκαλιές με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμώσει όποιον δεν είναι αρεστός και ασκεί κριτική».

Άμεση ήταν η απάντηση της Πειραιώς για το πρωτοσέλιδο, με σκληρή γλώσσα κατά των εκδοτών αλλά και πλήρη κάλυψη στα όσα είπε χθες η Μαρία Σπυράκη:

«Επειδή η εφημερίδα “Δημοκρατία”, όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

»Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από έναν Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ.

»Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

»Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος.

»Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας.

»Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr