Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη ΌμικρονΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - Κορονοϊός
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα χέρια των τραπεζών και οι μετοχές του Ψυχάρη από τον ΔΟΛ

Στα χέρια των τραπεζών και οι μετοχές του Ψυχάρη από τον ΔΟΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αρχή ο Σταύρος Ψυχάρης έχασε τον ΔΟΛ που είχε χρέη πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Στην συνέχεια το υπέροχο σπίτι του στο Πόρτο Χέλι. Την Πέμπτη έχασε και τις μετοχές που κατείχε στην εταιρία Κέκροπας ένα από τα σημαντικότερα περουσιακά του στοιχεία.

Ως εκ τούτου μηδενίστηκε η συμμετοχή του Σταύρου Ψυχάρη στην εταιρεία ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε., ενώ το ποσοστό της Alpha Bank (που έκανε την κατάσχεση) ανήλθε στο 6,688%.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της από 02.05.2018 γνωστοποίησης της ALPHA BANK AE και της από 03.05.2018 γνωστοποίησης του κύριου Σταύρου Ψυχάρη, σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτών επί μετοχών της Εταιρείας, όπως αυτά διαμορφώθηκαν την 30.04.2018, η εταιρεία γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Α. Το ποσοστό των άμεσων δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας με την επωνυμία ALPHA BANK Α.Ε. επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας διαμορφώνεται σε ποσοστό 6,688% έναντι προηγούμενου ποσοστού 0%, λόγω απόκτησης 1.324.560 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, (ήτοι 1.324.560 άμεσα δικαιώματα ψήφου από 0 ),

Β. Το ποσοστό των άμεσων δικαιωμάτων ψήφου του κυρίου Σταύρου Ψυχάρη επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 7,193% μηδενίζεται, λόγω ρευστοποίησης από πιστώτριες τράπεζες 1.424.560 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, το σύνολο των οποίων είχε παρασχεθεί προς εξασφάλιση πιστώσεων, (ήτοι από 1.424.560 άμεσα δικαιώματα ψήφου σε 0).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

30 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή στον Σταύρο Ψυχάρη

Στο σφυρί η βίλα Ψυχάρη στο Παλαιό Ψυχικό

Ποιος αγόρασε το πρώην κτίριο του ΔΟΛ για 25 εκατ. ευρώ

Αθωώθηκε ο Ψυχάρης για το δάνειο-μαμούθ των 44,7 εκατ. ευρώ

Στο «σφυρί» βγαίνει το ιστορικό κτίριο του ΔΟΛ

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr