ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης που δίνει μάχη με τον καρκίνο σήμερα Πέμπτη υποβάλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση γνωστοποίησε το γεγονός, ευχαριστώντας τους φίλους του που του έδωσαν κουράγιο.
«Ξεκινάω για την δική μου μάχη. Σε λίγη ώρα μπαίνω στο χειρουργείο και μαζί μου θα πάρω όλη την αγάπη που μου δώσατε, όλα τα μηνύματα, αλλά και όλο το κουράγιο που μοιραστήκατε μαζί μου άνθρωποι που αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα.
»Κατάλαβα ότι οι πραγματικοί μου φίλοι τώρα στα δύσκολα είναι στο πλευρό μου. Κάποιοι έκλαψαν μαζί μου και στην συνέχεια μαζί γελάσαμε. Είχα πει στο πρώτο μήνυμα ότι θα χάσω την μάχη με τον καρκίνο φαίνεται όμως ότι ο θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε ότι θα κερδίσεις.
»Να θυμάστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη, από την σκέψη σας και από την βοήθεια σας. Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα …», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βότσκαρης.























































