ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Τηλεόραση, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμμετέχοντας στις δράσεις στήριξης των πυρόπληκτων της Αττικής, η ΕΡΤ άνοιξε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο κατέθεσε ήδη 100.000 ευρώ για την ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων.
Πέρα από το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ο λογαριασμός θα είναι ανοικτός για κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει σε αυτόν τον σκοπό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στον ειδικό λογαριασμό της ALPHA BANK με ΙΒΑΝ: GR90 0140 2090 2090 0232 0003 793.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αποφάσισαν ότι φέτος δεν θα κάνουν χρήση της νόμιμης αργίας της 26ης Ιουλίου και ως εκ τούτου θα είναι παρόντες στις θέσεις τους, προσφέροντας στους πολίτες αξιόπιστη ενημέρωση σε αυτήν την τραγική συγκυρία. Σημειώνεται, ότι παρόμοια απόφαση έλαβε και η ΠΟΣΠΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους, η ΕΡΤ έχει ήδη ακυρώσει τις θεματικές καλοκαιρινές συναυλίες στο Ζάππειο και στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, καθώς και όλες τις εκδηλώσεις των Μουσικών Συνόλων της, ενώ σε όλα τα κτίριά της οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.























































