ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκπομπή – έκπληξη αναλαμβάνει ο Αντώνης Ρέμος όπως ανακοινώθηκε επισήμως την Πέμπτη στην παρουσίαση του προγράμματος του Alpha με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, Αντώνη Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του σταθμού της Κάντζας, από τις αρχές του 2019, μία βραδινή εκπομπή όπου θα συναντά φίλους και μύθους του μουσικού πενταγράμμου, σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα-γιορτή.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Σρόιτερ:«Ύστερα από 20 και βάλε χρόνια καριέρας, φέρνει για πρώτη φορά στο γυαλί τους μύθους του, τα πρότυπά του, τους φίλους του.
Τους ρωτάει αυτά που του λέει η καρδιά του και όχι τα δημοσιογραφικώς αναγκαία» με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει πως «Συζητά μαζί τους και -κυρίως- ενώνει τη φωνή του με τη δική τους ζωντανά, σαν μια μεγάλη παρέα που, εκεί που μιλά, πιάνει το τραγούδι. Από τις αρχές του 2019, ο Αντώνης Ρέμος γίνεται κομμάτι της οικογένειας του ALPHA».
Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει πάρει το τηλεοπτικό βάπτισμα του πυρός μέσα από μουσικά σόου και ριάλιτι, από τη θέση του κριτή, αποσπώντας θετικά σχόλια και κριτικές.























































