ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ψευδείς» χαρακτηρίζει η Σαουδική Αραβία τους ισχυρισμούς για ανάμιξή της στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, υπογραμμίζεται ότι οι ισχυρισμοί που κάνουν λόγο για εντολές για τη δολοφονία του Κασόγκι είναι «ψευδείς» που έχουν στόχο την κυβέρνηση.
Την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, αλλά θα επικοινωνήσει σύντομα για την υπόθεση.
Η Σαουδική Αραβία επιβεβαίωσε ότι συγκρότησε μια κοινή ομάδα εργασίας με την Τουρκία προκειμένου να ερευνήσει και να αποκαλύψει τις συνθήκες της εξαφάνισης του Σαουδάραβα δημοσιογράφου στην Κωνσταντινούπολη.























































