ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA μετέδωσε ότι οι τρεις δημοσιογραφικές ενώσεις της ΠΓΔΜ, «Ένωση Δημοσιογράφων της “Μακεδονίας”» (ZNM), το «Συμβούλιο για την Ηθική των ΜΜΕ» (SEMM) και το «Ανεξάρτητο Συνδικάτο Δημοσιογράφων και Εργαζόμενων στα ΜΜΕ» (SSNM), έστειλαν επιστολή στην ελληνική ιστοσελίδα iefimerida «σχετικά με δημοσίευμά της σύμφωνα με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση ξόδεψε ποσά εκατομμυρίων για την εξαγορά δημοσιογράφων και ΜΜΕ στην “Μακεδονία”».
Σύμφωνα με το πρακτορείο, στην επιστολή τους οι τρεις οργανώσεις ζητούν από την ελληνική ιστοσελίδα να δημοσιεύσει τα ονόματα των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ που φέρονται να έλαβαν χρήματα για να υποστηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η δημοσίευση αποσπασματικών πληροφοριών σε σχέση με τη δουλειά των “Μακεδόνων” δημοσιογράφων πλήττει την εικόνα τους και την αξιοπιστία τους ενώπιον της κοινής γνώμης και παράλληλα αποτελεί κακόβουλη σπέκουλα, που μπορεί να υπηρετήσει μόνο πολιτικά συμφέροντα», σημειώνει ανακοίνωση της ZNM σχετικά με την επιστολή.























































