Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θύμα» ο Νίκος Γεωργιάδης λέει ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ – Τα ανήλικα τι ήταν; Θύτες;

«Θύμα» ο Νίκος Γεωργιάδης λέει ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ – Τα ανήλικα τι ήταν; Θύτες;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ούτε ιερό, ούτε όσιο εκεί στον ΣΚΑΪ. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (που κάποτε είχε προτείνει συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή), κήρυξε δημοσίως, από την εκπομπή του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι ο καταδικασμένος πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανήλικους άνω των 15 ετών με αμοιβή Νίκος Γεωργιάδης είναι «θύμα».

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου διαβάζοντας την ανάρτηση του Αντύπα Καρίπογλου, του αντιπροέδρου της Δράσης που έχει προσχωρήσει στην ΝΔ και ήταν υποψήφιος με την ΝΔ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2015.

«Είναι κανονικότατα ο Νίκος Γεωργιάδης θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κανονικά κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στην χώρα», είπε.

Μπάμπης Παπαδημητρίου:

«Είμαι προσεκτικός και δεν έφερα το θέμα να το συζητήσουμε γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ ευαίσθητος ακόμη πιο ευαίσθητος κι από σένα Άρη Πορτοσάλτε στα ζητήματα αυτά και λέω ότι όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τις λεπτομέρειες πριν βγεις να πεις το ο,τιδήποτε…

»Δεν έφερα λοιπόν προς σχολιασμό το θέμα Γεωργιάδη γιατί έλεγα “κάτι δεν πάει καλά εδώ”.

»Πρώτον, πρόλαβα και πρόσεξα ότι αυτό που δικάστηκε ήταν κάτι που είχε γράψει το Hot Doc, δηλαδή το περιοδικό που βγάζει ο Βαξεβάνης κι όχι μια ιστορία που έγινε στην Μολδαβία, για την οποία γνωρίζαμε και τότε.

»Ο άνθρωπος είχε απομακρυνθεί από την ομάδα συμβούλων που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν εκλεγεί πρόεδρος …

»Όλα έγιναν με έναν τρόπο που με έκαναν να λέω “κάτι υπάρχει”…

»Εμένα με κατέστησε επιφυλακτικό το γεγονός ότι το πήρε τόσο ψηλά και προσπαθούσαν με βάση μια απόφαση δικαστηρίου να εξολοθρεύσουν ένα άνθρωπο… και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους ανθρώπους μπορεί με τον έναν ή άλλο τρόπο να υποστηρίζουν την ΝΔ…

»Το να προσπαθείς να φορτώσεις χιλιάδες ανθρώπους με ένα αμάρτημα και να τους βάλεις μια λέζα είναι ένας άλλος φασισμός…

»Όταν είδα ότι το χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο η Αυγή και ο Βαξεβάνης είπα κάτι δεν πάει καλά. “Να επιφυλαχτείς Μπάμπη… Πρόσεχε τι θα πεις γιατί ενδεχομένως να κατηγορούν έναν άνθρωπο για περισσότερα από αυτά που έχει κάνει…”.

»Και μου στέλνει ένας φίλος αυτό που έγραψε ο κ. Καρυπίδης (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Αντύπα Καρίπογλου) πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει την γνώμη του και το έχει πληρώσει αυτό.

»Κάθομαι και το διαβάζω και μου πέφτει η μασέλα κανονικώς!!!!

»Είναι κανονικότατα ο Γεωργιάδης θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κανονικά κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στην χώρα», είπε ο άνθρωπος που πρότεινε συγκυβέρνηση με τη «σοβαρή» Χρυσή Αυγή.

Καταλαβαίνεις τώρα ελληνικέ λαέ ποιοι ζητούν καθημερινώς εκλογές με την ελπίδα να επιστρέψουν στην εξουσία;

Αντιλαμβάνεσαι ελληνικέ λαέ ότι μια υπόθεση που έχει τραντάξει τη Μολδαβία, εδώ προσπαθούν να την εμφανίσουν ως σκευωρία;

Αντιλαμβάνεσαι ελληνικέ λαέ ότι σύμφωνα με τις ντουντούκες του ΣΚΑΪ, ένας καταδικασμένος πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανηλίκους είναι «θύμα»;

Εσύ ελληνικέ λαέ θα επιλέξεις όταν έρθει η ώρα. Φρόντισε να επιλέξεις με την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό σου. Μα πάνω από όλα με τη συνείδησή σου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr