ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Alpha Bank, Γιώργος Μπόμπολας, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία δημοσιεύουν οι Τυπολογίες σχετικά με την προωθούμενη συγχώνευση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (Ψυχάρης) και του Πηγάσου (Μπόμπολας).
Όπως γράφουν οι Τυπολογίες, έναν σημαντικό όρο θέτει η… γερμανική κυβέρνηση στην προωθούμενη από την Alpha Bank συγχώνευση του ΔΟΛ με τον Πήγασο, που θα συνοδεύεται από «κούρεμα» των δανείων τους.
Η γερμανική κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως, για να προχωρήσει το εγχείρημα ανάμεσα στις δύο μεγάλες εταιρείες ΜΜΕ, θα πρέπει οι μέτοχοί τους να φέρουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, στην περίπτωση βέβαια που αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό.
Με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτηθεί η λειτουργία της νέας εταιρείας -εάν αυτή υπάρξει- και θα «κουρευτούν» τα δάνεια. Η διατύπωση αυτής της θέσης φαίνεται να προβληματίζει έντονα και τις δύο πλευρές, που βρίσκονται στη φάση των συζητήσεων.























































