ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής
ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι ξεκίνησαν παράνομο αγωγό Τουρκίας-τουρκοκρατούμενης βόρειας Κύπρου ενώ ο Μητσοτάκης δεν τολμά να απλώσει το καλώδιο μέχρι
Το Πακιστάν ζητά 10 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ μετά τη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπουργική σύσκεψη για τις προοπτικές της ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι εκ του νόμου συναρμόδιοι υπουργοί που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ, δηλαδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, εξαιτίας και των πολλών αθλητικών γεγονότων που μεταδίδει η ΕΡΤ.
Παρών, στο πρώτο μέρος της σύσκεψης ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης, Γιάννης Δρόσος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέλυσε τις τηλεοπτικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει στο πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, η μετάδοση αγώνων των τριών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και καθώς ο κ. Δρόσος έχει υποβάλει την παραίτησή του, ο κ. Μητσοτάκης τού ζήτησε να παραμείνει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, μέχρις ότου ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κυβέρνηση θέλει «η ΕΡΤ να ανταποκριθεί στο ρόλο που αναμένουν οι πολίτες από εκείνην.
»Να γίνει δηλαδή μια υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή δημόσια ραδιοτηλεόραση, η οποία θα προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία και βέβαια θα προάγει τον πολιτισμό, όπως είναι εκ του Συντάγματος υποχρέωσή της».























































