Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mega: Πότε βγαίνει στον «αέρα» – Από που θα το βλέπετε

Mega: Πότε βγαίνει στον «αέρα» – Από που θα το βλέπετε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Τηλεόραση,

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το «νέο» Mega, μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, και η πρεμιέρα είναι έτοιμη για τη Δευτέρα 17/2.

Ήδη πολύς κόσμος αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει για να πιάνει ξανά η τηλεόρασή του το Μεγάλο Κανάλι, έτσι ώστε να μη χάσει την πρώτη μέρα του νέου Mega.

Το κανάλι ανακτά τη θέση του στις οθόνες και ήδη προβάλλεται το σήμα του μέσω Digea.

Προκειμένου να το δείτε, ωστόσο πρέπει να κάνετε επανασυντονισμό των συχνοτήτων των καναλιών ώστε να μπει ο σταθμός στο μενού του τηλεκοντρόλ.

Αν ωστόσο διαθέτετε smart TV, η διαδικασία θα γίνει αυτόματα: το Mega θα εντοπιστεί στο μενού των καναλιών και το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να το αποθηκεύσετε σε μια συγκεκριμένη θέση.

Και σε Nova, και σε Cosmote

Εκτός από το συμβατικό σήμα, το νέο Mega θα προβάλλεται και μέσω των πλατφόρμων της Nova και της Cosmote, των συνδρομητικών καναλιών.

Πρόκειται για μια συμφωνία στην οποία ήρθε η εταιρεία Alter Ego με τα εν λόγω κανάλια.

«Το MEGA έρχεται στην πλατφόρμα της Nova.

»Οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να σε High Definition, στη θέση 999 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG), το πρόγραμμα του καναλιού, που αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 17/2 (6:00 π.μ.) με την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA”.

»Το πρόγραμμα του MEGA θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Nova GO σε live μετάδοση, αλλά και σε 7 days catch up», αναφέρει η ανακοίνωση της Nova.

«Σε συμφωνία για τη μετάδοση του Mega και από την πλατφόρμα της Cosmote TV, προχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΟΤΕ ΑΕ και της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

»Ο τηλεοπτικός σταθμός που επιστρέφει στις οθόνες στις 6.00 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται με το ίδιο καθεστώς όπως και οι υπόλοιποι εθνικής εμβέλειας από την Cosmote TV.

»Τα προγράμματα του θα βρίσκονται στην υπηρεσία Replay TV και θα είναι διαθέσιμα επί 7 ημέρες, ενώ θα λαμβάνει και οικονομικό αντάλλαγμα για τη συνεργασία από την ΟΤΕ ΑΕ», είναι η ανακοίνωση της Cosmote.

Έτσι οι τηλεθεατές και συνδρομητές των παραπάνω καναλιών μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του νέου Mega μέσα από τις πλατφόρμες των συνδρομητικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr