ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης με μολότοφ στον ΣΚΑΪ

Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης με μολότοφ στον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιεξουσιαστές που υπογράφουν ως «Αναρχικοί/ές Σύντροφοι/ες» ανέλαβαν την ευθύνη για την αιφνιδιαστική επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, στο Φάληρο.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως το τηλεοπτικό κανάλι είναι «το ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ, πάντα στην πρώτη γραμμή του ψεύδους και του πολέμου ενάντια στην κοινωνία» και πληροφορούν πως «κατά τη διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες, γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας».

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 03.00, όταν τέσσερα άτομα προσέγγισαν το κτήριο του σταθμού από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως και πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΡΤ: Στον «πάγο» η εκπομπή Σιαδήμα μετά τη ζωντανή εμφάνιση του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου

Χάος στο Μιλάνο: Δεύτερη ημέρα άγριων συγκρούσεων στους δρόμους με λεηλασίες και συλλήψεις

Στην Αλβανία οι διαδηλωτές πυρπολούν κυβερνητικά κτίρια και η Αστυνομία τούς «ρίχνει» με πλαστικές σφαίρες

Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel

Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» – Η ανακοίνωση του καναλιού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr