ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου για Λιάγκα – Σκορδά

Πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου για Λιάγκα – Σκορδά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 10:00, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιστρέφουν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σταθερή αξία του πρωινού… η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα που παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Σημαντική βεβαίως στο πρωινό είναι πάντα… η γεύση! Εδώ, αναλαμβάνει δράση, η κορυφαία στο είδος της, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, tips απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας!

Το Πρωινό αγαπάει ταυτόχρονα και τη διακόσμηση, για την οποία υπεύθυνος είναι ο Σπύρος Σούλης, που δίνει πρακτικές λύσεις για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.

proino-1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης από την ΕΡΤ

Στον ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

ΣΚΑΪ-Survivor: Τα νεότερα για την υγεία του Σταύρου Φλώρου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr