Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλλογλου για αεροπειρατεία: Στόχος η Τιχανόφσκαγια και όχι ο δημοσιογράφος

Τέλλογλου για αεροπειρατεία: Στόχος η Τιχανόφσκαγια και όχι ο δημοσιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα παιχνίδι κατασκοπείας με επίκεντρο την Αθήνα φαίνεται πως αποκαλύπτει η αναγκαστική προσγείωση της πτήσης της Ryanair.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όλα μπλέκονται γύρω από το πρόσωπο της επικεφαλής του αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια που ήρθε στη χώρα μας να μιλήσει στο φόρουμ των Δελφών.

Η κα. Τιχανόφσκαγια μίλησε στις 14 Μαΐου στο φόρουμ των Δελφών και είχε επταμελή αντιπροσωπεία, της οποίας μέλος δεν ήταν ο Ρομάν Προτασέβιτς παρά τα όσα έχουν ειπωθεί.

Είχε έρθει χωριστά από την Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια. Κάλυψε την παραμονή της στην Αθήνα και έφυγε μία εβδομάδα μετά απ’ αυτήν.

Το ενδιαφέρον στοιχείο, σύμφωνα με τον Τάσο Τέλλογλου είναι ότι πιθανόν οι 4 άνθρωποι που ήταν στη χώρα μας και εκτέλεσαν την αποστολή της συμμετοχής στην «κρατική αεροπειρατεία», να μην στόχευσαν στον Προτασέβιτς, αλλά τη ίδια την επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία.

Και γιατί αυτό; Σύμφωνα με τον Τάσο Τέλλογου, η κα. Τιχανόφσκαγια επρόκειτο να φύγει στις 15 Μαΐου, μία μέρα μετά την ομιλία της στο φόρουμ των Δελφών, αλλά για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, έφυγε την επόμενη μέρα σε διαφορετική κατεύθυνση από τους υπόλοιπους συνεργάτες της που γύρισαν στο Βίλνιους.

Υπάρχουν πληροφορίες από διάφορες πρωτεύουσες που λένε ότι ο αρχικός στόχος 4 ανθρώπων δεν ήταν ο 26χρονος και η φίλη του που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα, αλλά η ίδια η Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια που με την αλλαγή των σχεδίων της χάλασε έναν μεγαλύτερο σχεδιασμό που αφορούσε την ίδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των ηχητικών της νύχτας των Τεμπών, όποιος το υπονοήσει θα λάβει αγωγή» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μπούσιος νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr