ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μια νέα εκπομπή, μια καινούργια Τατιάνα. Αυτά διαβάζω και δεν κρατιέμαι να ξεκινήσει η εκπομπή. Το καλύτερο; Πρωταγωνιστές οι τηλεθεατές από το σπίτι. Ή θα σας παίρνουν από την τράπεζα ή από την Τατιάνα. Η ευθύνη ολάκερη δική σας…” σημείωνε η Ντέπυ Γκολεμά, στις αρχές Σεπτεμβρίου από την στήλη της στην εφημερίδα Real, με αφορμή το τρέιλερ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.
Τώρα ήρθε η κριτική της πρώτης εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.
Όπως σημειώνει, στην στήλη “Μέχρι Κεραίας”, η Ντέπυ Γκολεμά ήταν ατόπημα η παρουσιάστρια να ψάχνει με το χέρι της το κομμένο πόδι της καλεσμένης της.
«Αλλά και η Τατιάνα δεν πήγε πίσω! Φέτος διανύουμε τη χρονιά του «Μία». Μία η Τατιάνα, Mega με τη μία, ένας ο τηλεθεατής; Πώς το βλέπετε; Στην πρώτη της εκπομπή έπραξε μέγα ατόπημα ψάχνοντας με το χέρι της το ψεύτικο πόδι της αθλήτριας, ενώ και αυτής είναι άλλα γι’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα..» έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά.























































