ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεύρα στο Mega: «Αρπάχτηκαν» Ράνια Τζίμα, Γιάννης Πρετεντέρης και Δημήτρης Λιάτσος για την Ουκρανία

Νεύρα στο Mega: «Αρπάχτηκαν» Ράνια Τζίμα, Γιάννης Πρετεντέρης και Δημήτρης Λιάτσος για την Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανέβηκαν οι τόνοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν στον αέρα βγήκε για να μεταφέρει ρεπορτάζ και να σχολιάσει ο δημοσιογράφος από τη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος.

Μιλώντας για το Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ανέφερε σε έντονο ύφος πως δεν βομβαρδίζονται από τους Ρώσους, αλλά από τους Ουκρανούς, για να ερωτηθεί από την παρουσιάστρια του δελτίου Ράνια Τζίμα, αν αυτό είναι επίσημη θέση κάποιου ή προσωπική δική του.

Στη συνέχεια ο διάλογος ήταν έντονος και με τον Γιάννη Πρετεντέρη για το αν είναι ρωσόφωνοι όλοι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, με τη Ράνια Τζίμα να τον ρωτά αν τους κάνει παρατήρηση για τα ρεπορτάζ του δελτίου.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λιάτσος αναφέρθηκε σε «απελευθέρωση» του πυρηνικού σταθμού στο Τσερνόμπιλ, για να δεχθεί πάλι τη διακοπή από τη Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής – Το «προφίλ» του

Πέθανε ο Κυριάκος Καζάκος, σε ηλικία 103 ετών, μακροβιότερο μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr