ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Πρετεντέρης, Δημήτρης Λιάτσος, Δημοσιογράφοι, Ράνια Τζίμα, Τηλεόραση,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανέβηκαν οι τόνοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν στον αέρα βγήκε για να μεταφέρει ρεπορτάζ και να σχολιάσει ο δημοσιογράφος από τη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος.
Μιλώντας για το Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ανέφερε σε έντονο ύφος πως δεν βομβαρδίζονται από τους Ρώσους, αλλά από τους Ουκρανούς, για να ερωτηθεί από την παρουσιάστρια του δελτίου Ράνια Τζίμα, αν αυτό είναι επίσημη θέση κάποιου ή προσωπική δική του.
Στη συνέχεια ο διάλογος ήταν έντονος και με τον Γιάννη Πρετεντέρη για το αν είναι ρωσόφωνοι όλοι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, με τη Ράνια Τζίμα να τον ρωτά αν τους κάνει παρατήρηση για τα ρεπορτάζ του δελτίου.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λιάτσος αναφέρθηκε σε «απελευθέρωση» του πυρηνικού σταθμού στο Τσερνόμπιλ, για να δεχθεί πάλι τη διακοπή από τη Ράνια Τζίμα.























































