ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, Δημοσιογράφοι, ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ, Εύα Μπούρα, Ευρωεκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τηλεόραση,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ να εκτελέσει άμεσα τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τη συνάδελφο Εύα Μπούρα και να την αποκαταστήσει σε πολιτική εκπομπή αντίστοιχη των προσόντων και της πολυετούς εμπειρίας της στα Ευρωπαϊκά θέματα.
Η συνάδελφος πριν από τέσσερα χρόνια προσέφυγε στη δικαιοσύνη καθώς «κόπηκε» η εκπομπή «EUROPE» που παρουσίαζε και μεταδιδόταν σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Επιπλέον, της δόθηκαν υποδεέστερες αρμοδιότητες από αυτές που αντιστοιχούν στις θέσεις που κατείχε στην ΕΡΤ.
Από την πρώτη στιγμή η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, είχε επικρίνει τη στάση της ΕΡΤ, επισημαίνοντας τη μονομερή βλαπτική μεταβολή σε βάρος της συναδέλφου, η οποία αναγνωρίσθηκε με την παραπάνω απόφαση του Δικαστηρίου.
Η απόφαση κρίνει ως προμελετημένη τη συμπεριφορά της διοίκησης της ΕΡΤ, λόγω της υποψηφιότητας της Εύας Μπούρα με το ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές του 2019 και εκδικητική λόγω της αντίδρασης της συναδέλφου για τη διακοπή της εκπομπής της ενημερώνοντας την ΕΣΗΕΑ και την Ευρωβουλή, όπως είχε υποχρέωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θεωρεί ότι η παράταση της αντιδικίας με τη συνάδελφο δεν αρμόζει στο ρόλο και στη σημασία που έχει για την ενημέρωση ο επίσημος Δημόσιος φορέας.























































