ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη λέξη #nyxta θέλησε να εξερευνήσει η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της και για τον λόγο αυτό μεταμφιέστηκε σε πόρνη, χόρεψε pole dancing σε στριπτιζάδικο, πήγε στο Αστεροσκοπείο και σε μια κλινική ύπνου, ενώ συνομίλησε και με έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηνών και έναν φούρναρη.
«Κάνουμε # τη λέξη “νύχτα”, αλλά την εξετάζουμε από την οπτική όλων εκείνων που ζουν και πράττουν όταν ο ήλιος πέφτει. Ανθρώπινες ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν και συγκινούν. Η εκπομπή θα προβληθεί Πέμπτη, 13 Νοέμβρη, στις 23:30, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το #Hashtaglive», έγραφε η ίδια στο προσωπικό της blog προαναγγέλλοντας την εκπομπή που προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ.
Ετσι, για τις ανάγκες της νέας, άκρως ανατρεπτικής εκπομπής της, η παρουσιάστρια συνάντησε την Τάνια Κέλλυ και μαζί κάθισαν στην άκρη του δρόμου βαμμένες έντονα και με προκλητικά ρούχα, προκειμένου να δείξουν πώς είναι μια νύχτα στη ζωή μίας γυναίκας που κάνει αυτή τη δουλειά.






















































