ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολαΐδης σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολαΐδης σε ηλικία 87 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τον θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου Νικολάου (Νίκου) Νικολαΐδη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Ο Νίκος Νικολαΐδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938.

Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα «Νίκη», το 1962.

Στη μακρόχρονη επαγγελματική του σταδιοδρομία, εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες «Βραδυνή», «Βήμα» «Ελεύθερος Κόσμος», «Καθημερινή» και «Ελευθεροτυπία», ως συντάκτης στο τμήμα εξωτερικών ειδήσεων και ως μεταφραστής.

Ο Νίκος Νικολαΐδης υπήρξε ένας καταρτισμένος και δραστήριος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε ευσυνείδητα και αποδοτικά σε όλη τη διάρκεια του βίου του.

Επεδείκνυε πάντα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους του και ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό, συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου και σε ομάδες περιφρούρησης απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά και ως εκπρόσωπος των εργαζομένων της εφημερίδας «Καθημερινή» στο Μεικτό Συμβούλιο της Ενώσεως, στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και τον αποχαιρετά με σεβασμό.

Η κηδεία του Νίκου Νικολαΐδη θα τελεστεί την Πέμπτη, 12 Ιουνίου, στις 17.00, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης σε ηλικία 77 ετών

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Πέθανε η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά σε ηλικία 67 ετών

Πέθανε ο σκιτσογράφος Γιώργος Μυλωνάς σε ηλικία 76 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr