ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Εκλογές, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαλαρά δέχθηκε τη μήνυση του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του ο Παύλος Χαϊκάλης λέγοντας ότι τα όσα κατήγγειλε δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με τον Αντώνη Σαμαρά.
«Παρ’ ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγώντας γιατί προχώρησε στις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του.
Πρόσθεσε ότι τον ίδιο δεν τον φοβίζει η μήνυση από τον πρωθυπουργό και κατέληξε: «Κοιμάμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου».
























































