ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τέρενς Κουίκ, Χρυσούλα Γιαταγάνα,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος έβαλε στη διαμάχη της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Χρυσούλα Γιαταγάνα, καθώς η διευκρινιστική της δήλωση ικανοποίησε τους ΑΝΕΛ, που πλέον προτίθενται να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις – διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.
«Συνεπώς», πρόσθεσε, «από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».
Η κ. Γιαταγάνα φέρεται να δήλωσε το πρωί σε δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.
























































