ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Κασαπίδης, Γιώργος Νταβρής, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κώστας Γιοβανόπουλος, Μίκα Ιατρίδη, Νέα Δημοκρατία,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στέγη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας δίνει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Οι μετεγγραφές σε πρώτη φάση αφορούν τους βουλευτές που είχαν εκλεγεί το 2012 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Η πρώτη κίνηση έγινε με την Μίκα Ιατρίδη, την οποία συνάντησε ο πρωθυπουργός και ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφια στα Δωδεκάνησα.
Ο Γιώργος Νταβρής που είχε εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ στην Αχαϊα, θα είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ στην Άρτα, από όπου κατάγεται.
Θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ εξασφάλισε και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος.
Στις τάξεις της ΝΔ επιστρέφει και ο Γιώργος Κασαπίδης που είχε διαγραφεί από το κόμμα, λόγω της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου με το οποίο εγκρίθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, το Νοέμβριο του 2012.
























































