ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Δημοκρατική Παράταξη, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωπος με την πολιτική του εξαφάνιση ο εκσυγχρονιστής εκ του ΚΟΔΗΣΟ προερχόμενος Ευάγγελος Βενιζέλος ξαφνικά θυμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε πώς αισθάνεται ευθύνη απέναντι του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει ακέραιη η παράταξη.
Τώρα σε ποια παράταξη ακριβώς αναφέρεται είναι ένα ερώτημα… Το ΠΑΣΟΚ του 45% ήταν παράταξη, το ΠΑΣΟΚ του 4% είναι σοσιαλδημοκρατικό απόκομμα, όπως ήταν το ΚΟΔΗΣΟ από το οποίο προέρχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ στεναχωρημένο από αυτό που συμβαίνει αλλά είναι αποφασισμένο, συσπειρωμένο και επίμονο» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα fm», ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποπειράται να διασπάσει την παράταξη και πρόσθεσε πως οι Έλληνες πολίτες «είναι νοήμονες, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και έτσι μπορούν να αξιολογήσουν όσα συμβαίνουν».
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε πως αισθάνεται ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου για την ακεραιότητα της παράταξης, ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου:
«Οι τέως πρωθυπουργοί φέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Βλέπουμε πως φέρεται ο Σημίτης, ο Καραμανλής, πως φέρονται όλοι».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές αλλά κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ επανέλαβε τη θέση ότι ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές «θα ήταν καταστροφικές για την χώρα».
Αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγινε και “παπανδρεϊκός”, για την ακρίβεια “ανδρεοπαπανδρεϊκός”, το επόμενο φανταζόμαστε που πρέπει να κάνει, για να μας πείσει, είναι να καταγγείλει τη σοσιαλδημοκρατία -όπως είχε κάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου- να δηλώσει σοσιαλιστής και μάλιστα της πατριωτικής τάσης, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, να καταγγείλει τα μνημόνια και να κηρύξει ανένδοτο στη Δεξιά…
Αναμένουμε… 20 ημέρες έχουμε μέχρι τις κάλπες, όλα μπορούν να συμβούν.
























































