Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τέρενς Κουίκ επικεφαλής στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Τέρενς Κουίκ επικεφαλής στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στην ανακοίνωση αυτή, προέβη από την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ , Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος στην ομιλία του , εξαπέλυσε προσωπική επίθεση τόσο κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , όσο και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «τέσσερα κόμματα , το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προειδοποίησε ακόμη, ότι όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα και έκανε λόγο για «εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο» καθώς και «για ειδικό δικαστήριο».

Επίσης αναφέρθηκε προσωπικά και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Τέλος, ,αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων», ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι «πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης». Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παιδείας και είπε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Ο Τζέι Ντι Βανς θέλει να κατέβει το 2028 για πρόεδρος των ΗΠΑ – Πρώτα θα το συζητήσει με τον Τραμπ

Εκλογές Ολλανδία: Ο κεντρώος ανοιχτά ομοφυλόφιλος Γέτεν νίκησε τον ακροδεξιό Βίλντερς

Δημοσκόπηση: ΝΔ 20,9% και ΠΑΣΟΚ 9,3% – Στο 24% η δυνητική ψήφος σε κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...