Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου παρουσιάζεται ως παρθενογένεση…

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου παρουσιάζεται ως παρθενογένεση…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη γραμμή εκφοβισμού που ακολουθεί «με άτσαλο και αναποτελεσματικό τρόπο» όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «γραμμή του εφησυχασμού, είτε αφελή είτε κουτοπόνηρου» άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να είναι σώνει και καλά στην κυβέρνηση αλλά όπως εξήγησε «θέλουμε να είμαστε εθνικός εταίρος να βοηθήσουμε τη χώρα να ολοκληρώσει με ασφάλεια την προσπάθεια και να βγει στη νέα εποχή».

Συνεχίζοντας την κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως όταν δεν λες την αλήθεια προεκλογικά, το βρίσκεις στο κεφάλι σου επάνω μετεκλογικά. Υποστήριξε ότι «εάν δεν ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα και δεν εξομαλύνουμε τη σχέση μας με τους εταίρους και εν δυνάμει με τις αγορές και η σκέψη είναι ότι θα παίρνουμε έντοκα γραμμάτια, αυτή είναι μια αφελής και επικίνδυνη σκέψη».

Ερωτηθείς εάν θα συγκυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που η ΝΔ αρνηθεί να μπει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας- για την οποία μιλά ο κ. Βενιζέλος-, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η ΝΔ έχει μια υποχρέωση διότι το 2012 είχε και εκείνη την άποψη ότι πρέπει να μετέχουν όλοι στην ευθύνη, και διερωτήθηκε ότι «άρα πώς θα αλλάξει τώρα;».

Είπε ακόμη ότι εάν το σενάριο που επικρατεί είναι ότι την πρώτη θέση την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, «τότε όλοι όσοι πιστεύουν στην ανάγκη σταθερότητας και εγγύησης, πρέπει να στραφούν στο ΠΑΣΟΚ. Διότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί την εθνική στρατηγική, τη σταθερότητα, τη συνεργασία».

Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν το ΠΑΣΟΚ μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι δεν θα φτάσουν τα πράγματα σε αυτό και πως ούτε είναι και σωστό αυτό. Επιπλέον άσκησε κριτική προς το Ποτάμι.

Σχετικά με τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος του καταλόγισε ότι με το νέο κόμμα και παρουσιαζόμενος ως «προϊόν νέας παρθενογένεσης», όπως είπε, υπονομεύει και δυσκολεύει την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, «που σηκώνει τεράστια βάρη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: «Κλειδώνει» τη 2η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Ποιοι μπαίνουν ευρωβουλή

Ανδρουλάκης: Να συζητάμε με την Τουρκία, χωρίς όμως αυταπάτες για τις κλιμακούμενες προκλήσεις Ερντογάν

Ο Μητσοτάκης έχασε τη Βόρεια Μακεδονία από «ελληνικό προτεκτοράτο» και εκ των υστέρων κάνει τον «τζάμπα μάγκα»

New York Times: Ένα σκουλήκι έφαγε μέρος του εγκεφάλου του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

Βρετανία: Προβάδισμα 30 μονάδων έχουν οι Εργατικοί έναντι των Συντηρητικών του Ρίσι Σούνακ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...