ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε γιατί ο Πάγκαλος κοντεύει να “σκάσει” από την απελπισία του!

Διαβάστε γιατί ο Πάγκαλος κοντεύει να “σκάσει” από την απελπισία του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφού πρώτα φρόντισε να μας δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Αντώνη Σαμαρά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανέρχεται… δριμύτερος, απελπισμένος και απογοητευμένος.

Μιλώντας στο σάιτ Elefsina Info, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι τον έχουν «οδηγήσει σε απελπισία και απογοήτευση όπως και χιλιάδες άλλους πολίτες».

Ειδικότερα, για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών, αλλά και τη στάση που τήρησε ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Και οι δύο έδειξαν απαράδεκτη φιλαυτία και μονοφιλοδοξία. Τους αξίζει η αντιμετώπιση που τους επιφυλάσσει το εκλογικό σώμα στο βαθμό που μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως είναι «ένα πρόσωπο που προσβάλλει βαρύτατα τη νοημοσύνη μας».

«Πολιτικοί που υπερβάλλουν παραμονές εκλογών και πλειοδοτούν σε υποσχέσεις και παροχές, είμαστε σχεδόν όλοι. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που πολιτικός αρχηγός καλεί το εκλογικό σώμα να μη λαμβάνει στα σοβαρά τις εξαγγελίες του. Ο κ. Τσίπρας μας καλεί ήδη να τον συγχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά την άποψή του για τον Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Με τον κ. Σαμαρά και το ρεύμα της κεντροδεξιάς που εκπροσωπεί γνησιότερα, είναι φυσικό να έχουμε μεγάλες διαφορές απόψεων. Πρέπει όμως να τον κρίνω σήμερα ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Η συμβολή του στην αντιμετώπιση της κρίσης που περνάμε όλοι είναι καθοριστική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Μετριότητα που λανσάρεται ως αριστεία… αριβισμός ματαιόδοξων ολιγοελάχιστων

Αλέξης Τσίπρας: Με τα υπερπλεονάσματα ο Μητσοτάκης θέλει «να εξαγοράσει ψήφους λίγο πριν από τις εκλογές»

Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ… σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες

Ισπανία: Το συνεταιράκι του εθνοϊσλαμιστή Ερντογάν, Πέδρο Σάντσεθ, προκήρυξε πρόωρες εκλογές – Ο υποκριτής που ναυπηγεί τον τουρκικό στόλο παριστάνει τον σοσιαλιστή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...