ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Cosco, Reuters, Θοδωρής Δρίτσας, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Υπουργείο Ναυτιλίας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το στίγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις έδωσε πριν καν αναλάβει τα καθήκοντα του , ο νέος αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος για την Ναυτιλία Θοδωρής Δρίτσας.
Λίγο πριν την ορκωμοσία του ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε ότι «η συμφωνία με την Cosco θα αναθεωρηθεί προς όφελος του ελληνικού λαού».
Η νέα ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα «παγώσει» την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, διαδικασία που ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στο Reuters.
«Δεν θα πουλήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο στο λιμάνι του Πειραιά. Η συμφωνία με την Cosco θα αναθεωρηθεί προς όφελος του ελληνικού λαού» υπογράμμισε ο κ. Δρίτσας στο Reuters.
H Ελλάδα, σύμφωνα με το Reuters, έχει επιλέξει το 2014 την κινεζική Cocso και άλλους τέσσερις υποψηφίους για την πώληση του 67% του ΟΛΠ μετά το σχήμα ιδιωτικοποίησης που συμφωνήθηκε με τους διεθνείς δανειστές.
























































