Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Κρανιδιώτης ήθελε να χαστουκίσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί ο Κρανιδιώτης ήθελε να χαστουκίσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εξήγησή του στη χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook για τις εξηγήσεις που θα πρέπει να δώσει η ΝΔ εάν υποχωρήσουν οι δανειστές έδωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

«Να δούμε τι θα πουν οι Γερμανοί, αυτοί που δίνουν τα λεφτά. Εάν υποχωρήσουν, αυτό θα αναρωτηθούν όλοι: “Τόσο εύκολο ήταν; Να βάλουμε ένα πουκάμισο μπλε ηλεκτρίκ, να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να επιμείνουμε σθεναρά σε μία θέση;”» τόνισε ο κ. Κρανιδιώτης.

Ερωτηθείς στο τι ακριβώς θεωρεί ο ίδιος υποχώρηση, ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι «υποχώρηση θα είναι νέο πακέτο βοήθειας με αναπτυξιακό πρότυπο που θα επιτρέψει να γίνουν κινήσεις που θα χαλαρώσουν τη θηλιά στην κοινωνία και θα επιτρέψει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις για αυτά τα 6 χρόνια».

«Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, είναι ευπρόσδεκτο από οποιονδήποτε. Εάν είναι αρνητικό αυτοί που θα το φέρουν θα πρέπει να λογοδοτήσουν» πρόσθεσε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «να μην είναι, όμως, οι πρωτοβουλίες το να βαφτίσουμε την τρόικα οι “πονόψυχοι φίλοι μας από την εσπερία” ή “η Επιτροπή διαφημιστών από το Βρανδεμβούργο” και τα μέτρα “προοδευτικές περικοπές”».

«Ήθελα να χαστουκίσω εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ σε πάνελ που χαίρονταν όταν γινόταν αρνητική κριτική στην κυβέρνηση από τους ξένους ή κάπου σκόνταφτε η κυβέρνηση. Εδώ δεν υπάρχει κατσίκα του γείτονα. Είναι κοινή, όλων μας. Αν ψοφήσει, θα ψοφήσουμε όλοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, όπως ο κ. Βαρουφάκης, να φάμε τη σαλάτα, την αχινοσαλάτα μας στο Ράτκα, να πούμε “ουάου, χάσαμε” και να πάμε στο Τέξας» πρόσθεσε.

«Πιο αντικομφορμιστής από εμένα εάν δεν έχω δικαστήριο, δεν υπάρχει. Μου είναι αδιάφορο ακόμη κι αν πήγαινε με βατραχοπέδιλα, η ουσία με ενδιαφέρει» τόνισε με χιούμορ ο κ. Κρανιδιώτης.

Από την κριτική του δεν διέφυγαν ούτε τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και η προεκλογική στρατηγική που ακολούθησε το κόμμα της Συγγρού. «Η επισήμανση των κινδύνων πρέπει να έχει ένα όριο. Εγώ πιστεύω ότι όταν καλείς κάποιους να πάνε σε μια μάχη, το μήνυμα πρέπει να είναι πάντα στην κατάληξη του θετικό» εξήγησε.

Αναφερόμενος στο θέμα των καθαριστριών, ο κ. Κρανιδιώτης έκανε λόγο για επικοινωνιακή ήττα, όπως είχε κάνει και όταν η Νέα Δημοκρατία βρισκόταν στην κυβέρνηση. «Ήταν μια επικοινωνιακή ήττα αυτό με τις καθαρίστριες. Μαλώναμε με τις γυναίκες με το σφουγγαρόπανο και είχαμε τους συμβούλους και τα ρουσφέτια στη Βουλή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...