ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νέα Δημοκρατία,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κριτική στις επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ για τις πολιτικές που ακολούθησε άσκησε ο βουλευτής του κόμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας την Πέμπτη «Στο Κόκκινο».
Όπως σημείωσε, το κόμμα «έδειξε την εντύπωση ότι ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και υιοθετεί ακροδεξιά ρητορική, κάτι που μας ενόχλησε όλους. Η παράταξη ποτέ δεν έτεινε προς τα άκρα πάντοτε προσπαθούσε να απευθυνθεί προς το μεσαίο χώρο».
«Η ΝΔ πρέπει να παραδεχθεί την ήττα της και να μπει δημοκρατικά και συντεταγμένα σε μια διαδικασία αυτοκριτικής με θεσμικό τρόπο» δήλωσε ο Ε. Στυλιανίδης που ζήτησε τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ώστε «όλοι να αξιολογηθούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επαναπροσεγγίσουμε εκ νέου τον ιδεολογικό-πολιτικό προσανατολισμό του κόμματος».
























































