ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Στρατούλης, Επικουρικές Συντάξεις, Συντάξεις, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης,


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν πρόκειται για ζήτημα επιβίωσης, δεν θα έχουμε το άγχος μήπως οι Ευρωπαίοι εταίροι θεωρήσουν ότι προβαίνουμε σε μονομερείς κινήσεις, υπογράμμισε ο Δημήτρης Στρατούλης.
Σε δηλώσεις του στο δελτίο του Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεσμεύτηκε ότι έως την ερχόμενη Παρασκευή, το υπουργείο θα έχει στείλει στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης οι ρυθμίσεις για το πάγωμα των μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την πρωτοβουλία αυτή, διεμήνυσε ότι «δεν είμαστε με το άγχος αν οι ενέργειες μας θεωρούνται μονομερείς όταν πρόκειται για θέμα επιβίωσης του ελληνικού λαού».
Όπως εξήγησε, το κείμενο που θα κατατεθεί θα έχει την πιο σωστή νομική μορφή ώστε να μην προχωρήσουν οι μειώσεις των επικουρικών συντάξεων.
Όσον αφορά στην εξεύρεση των πόρων για τη χρηματοδότηση αυτής της πρωτοβουλίας, ο υπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία από τα έσοδα του ΙΚΑ που υποδεικνύουν αύξηση των εσόδων τον Ιανουάριο σε 958 εκατομμύρια και περαιτέρω αύξηση τον Φεβρουάριο, στο 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
























































