ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης θα ενημερώσει τους βουλευτές του κόμματος για το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους Ευρωπαίους εταίρους και επίσης θα συζητηθεί το θέμα της κύρωσης της συμφωνίας για τη δανειακή σύμβαση.
Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της τετραήμερης περιοδείας του, ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών Γκι Φερχόφστατ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στην συνέχεια αναχώρησε για το Βερολίνο, όπου συνάντησε τον Γερμανό αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο κ. Θεοδωράκης μετέβη ακόμη στη Ρώμη για να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας, του κόμματος του Πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, με επικεφαλής τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος Λορέντζο Γκουερίνι.
Σημειώνεται ότι έκανε νέο κάλεσμα στην κυβέρνηση για συνεργασία σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε τρίτο πακέτο.
























































