Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αριστερή Πλατφόρμα: Κινδυνολογικό παραλήρημα Στουρνάρα – Να παραιτηθεί

Αριστερή Πλατφόρμα: Κινδυνολογικό παραλήρημα Στουρνάρα – Να παραιτηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παραίτηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος , στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο διοικητής της ΤτΕ, την Παρασκευή, μιλώντας σε συνέδριο της ΤτΕ.

«Ο κ. Στουρνάρας έχει βαθιές πολιτικές ευθύνες για τα όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός, έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου» δήλωσε στον Alpha.

«Αντιμετωπίζει δυσκολίες σε πολιτικό επίπεδο, καθώς εφάρμοσε πολιτικές που είναι σε αντίθεση με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Γενάρη, και συνεχίζει, ως μη όφειλε, και στη νέα περίοδο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Στουρνάρας , μιλώντας στο συνέδριο της ΤτΕ είχε υποστηρίξει ότι, η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και τη μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα.

Ταυτόχρονα είχε ζητήσει να μετατραπεί η Ελλάδα σε μία χώρα φιλική στις επενδύσεις, ζητώντας την ταχεία ολοκλήρωση των ιδιωτικοποιήσεων σε Ελληνικό – περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια.

Οι δηλώσεις αυτές του διοικητή της ΤτΕ , εκλήφθηκαν από την Αριστερή Πλατφόρμα ως “κινδυνολογική και ωμή παρέμβαση”, με την ιστοσελίδα iskra.gr απηχεί τις απόψεις τη, να κάνει λόγο για “κινδυνολογικό παραλήρημα”.

“O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη” αναφέρει χαρακτηριστικά το iskra.

“Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου …να μην χαθούν οι θυσίες των τελευταίων ετών!” σχολιάζει ακόμη η ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Τρώνε από τα έτοιμα οι Έλληνες λόγω ακρίβειας – Μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο κατά 5,2 δισ. ευρώ

Οργιάζει η παραοικονομία στην Ελλάδα – Υπολογίζεται στα περίπου 35 δισ. ευρώ ετησίως

Αλλαγές σε δάνεια, servicers και εξωδικαστικό μηχανισμό

Πληθωρισμός Απληστίας: Η Ελλάδα η ακριβότερη της Ευρώπης – Η κυβέρνηση «παρατηρητής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...