Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραντεβού στα Δικαστήρια για Δούρου – Ντινόπουλο

Ραντεβού στα Δικαστήρια για Δούρου – Ντινόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια παλιά κόντρα μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Αργύρη Ντινόπουλου, θα αναβιώσει αύριο Πέμπτη στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Στην αίθουσα 1 του Κτιρίου 4 (Πινάκιο 11) εκδικάζεται η αγωγή που είχε υποβάλει πέρυσι το Μάρτιο η τότε υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κατά του τότε βουλευτή και μετέπειτα υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τις δηλώσεις του ότι ήταν σύμβουλος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο μάλιστα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Με την αγωγή της η κ. Δούρου ζητούσε αποζημίωση 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς της. Το ποσό αυτό, όπως είχε πει η ίδια, θα διατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Η Ρένα Δούρου συνέθλιψε Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα επί έξι χρόνια αποδέχεται εκπτώσεις στα κυριαρχικά της δικαιώματα από την Τουρκία

Ρένα Δούρου: Νέο διπλωματικό φιάσκο με τη Λιβύη με ευθύνη της κυβέρνησης

Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 10 κατηγορούμενους και αθώωση για Ρένα Δούρου και άλλους 10

Η Δούρου «σφυροκοπά» τον Γεραπετρίτη: «Η Ελλάδα χρειάζεται πλέον την έγκριση της Τουρκίας για να ασκήσει κυριαρχικά δικαιώματα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...