ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτος ο Σαμαράς! Δημοφιλία μόλις 15% – ο Τσίπρας στο 55%

Πάτος ο Σαμαράς! Δημοφιλία μόλις 15% – ο Τσίπρας στο 55%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη διαπραγμάτευση, ο Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει μεγάλης κοινωνικής ανοχής, ενώ η δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στα τάρταρα, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μην μπορεί να πείσει ούτε τους ψηφοφόρους του.

Όπως επιβεβαιώνουν και τα ευρήματα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, ο Αλέξης Τσίπρας έχει θετικές γνώμες 55%, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς έχει θετικές γνώμες μόνο 15%!.

Μια διαφορά 40%, που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ανάμεσα στους δυο βασικούς διεκδικητές της εξουσίας.

Αντιστοίχως, οι αρνητικές γνώμες για τον Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται στο 21,5%, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά στο 61,5%!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει μεγαλύτερη δημοφιλία μόνο από τον Νίκο Μιχαλολιάκο (7,5%) και τον Ευάγγελο Βενιζέλο (11,5%), και βρίσκεται σταθερά πίσω από τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έχει δημοφιλία 21%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» – 26 Μαΐου το νέο κόμμα

Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία Μητσοτάκη: Εκλογές η μόνη διέξοδος για τη χώρα

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027

Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ – Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους της εξουσίας»: «Η εξουσία στις δημοκρατίες ασκείται στο όνομα του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...