ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου, Εξάρχεια, Νέα Δημοκρατία, Φωτεινή Πιπιλή,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αλληλεγγύη της στον Γιάνη Βαρουφάκη για την επίθεση που δέχτηκε με τη σύζυγό του από αγέλη τραμπούκων στα Εξάρχεια, εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.
Η Βουλευτίνα της ΝΔ στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, αλλά και στο προσωπικό της blog έκανε τον δικό της σχολιασμό για την τραμπούκικη επίθεση συμμορίας χουλιγκάνων που παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια.
«Οι αναρχοφασιστοτραμπούκοι των Εξαρχείων υπέστησαν μετά από 30 και πλέον χρόνια τη μεγαλύτερη ήττα τους από μια γυναίκα, τη σύζυγο του Υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, η οποία έκανε ό,τι τόσα χρόνια η Πολιτεία δεν έκανε! Προστάτευσε τον άντρα της».
Αυτά να τα βλέπει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος, ο οποίος με το που ανέλαβε το Υπουργείο του έσπευσε να δηλώσει, θρασύτατα, ότι θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους και λίγο αργότερα το «χόντρυνε» ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι πίσω από τις κουκούλες βρίσκονται άνθρωποι. Θα πρέπει να ντρέπεται μετά τα χθεσινά ο Υπουργός Δικαιοσύνης γιατί αποδείχθηκε ότι μπροστά από τις κουκούλες βρίσκονται ακόμα και γυναίκες και γενικώς πολίτες που νομίζουν ότι ζουν σε ευρωπαϊκή χώρα».
























































