ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Κώστας Καραγκούνης, Νέα Δημοκρατία, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

















































Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Σε σχέση ο Πασχάλης Τσαρούχας με την Κατερίνα Νοτοπούλου - Το έκανε γνωστό ο ηθοποιός
Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aπάντησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον εκπρόσωπο της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στην κυβέρνηση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τη διαπραγμάτευση.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση σκορπάει ποσοστά ΦΠΑ στον αέρα που δεν βγάζουν νόημα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Γ. Σακελλαρίδη:
«Η αξιωματική αντιπολίτευση σκορπάει ποσοστά ΦΠΑ στον αέρα που δεν βγάζουν νόημα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Ωστόσο, η μόνη εντύπωση που προκαλεί είναι αυτή της αμηχανίας μπροστά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να θέσει στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα πολύ χαμηλότερους από αυτούς με τους οποίους δέσμευσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς, πέρασε ένα νόμο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που ούτε στα όνειρά της δεν μπορούσε να φανταστεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ διαπραγματεύεται ποσοστά ΦΠΑ που μειώνουν την επιβάρυνση στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.
Ας μη μιλάνε για φοροκαταιγίδες. Τους θυμόμαστε όλοι».























































