Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος κομπορρημονεί: Η παρουσία μου είναι χρήσιμη στην Βουλή

Ο Βενιζέλος κομπορρημονεί: Η παρουσία μου είναι χρήσιμη στην Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

Κομπορρημονεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνοντας ότι η παρουσία του στην Βουλή είναι χρήσιμη και υπερβαίνει τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-όπως ο ίδος έχει δηλώσει- αναφέρει ότι θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική όταν αποχωρήσει από την Προεδρία του κόμματος του.

«Θα μείνω στη Βουλή γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η παρουσία μου εκεί για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ» προσθέτει, αναφερόμενος στο τι θα πράξει μετά την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν πρόκειται να πάω σε καμία εξορία και να περιμένω να με φωνάξουν. Δεν θέλω να υποδυθώ τον Κινγκινάτο και να περιμένω να με φωνάξουν να σώσω την πατρίδα», τονίζει ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, εκτιμά ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του σημερινού ΠΑΣΟΚ είναι ότι σμικρύνθηκε τόσο πολύ που μπορεί να μιλάει πλέον στο όνομα της αλήθειας και μόνο.

«Και κυρίως να μιλά στο όνομα μιας αντίληψης εθνικού συμφέροντος. Το κομματικό συμφέρον εξανεμίστηκε», καταλήγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» – Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΠΑΣΟΚ: Τη στιγμή που καλούν τους αγρότες σε διάλογο, ο υπουργός Δικαιοσύνης τους αποκαλεί «γκάνγκστερ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...