Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Δεν πείθει η συρρικνωμένη ΝΔ του Σαμαρά

Αντώναρος: Δεν πείθει η συρρικνωμένη ΝΔ του Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μίλησε ο Ευάγγελος Αντώναρος για της τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την στάση του Κώστα Καραμανλή.

Καραμανλής

«Πιστεύω ότι η στάση σιωπής που τηρεί ο Κώστας Καραμανλής αυτή την περίοδο, είναι μια υπεύθυνη στάση που βοηθάει να πάει η χώρα μπροστά » είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ενώ επεσήμανε ότι την κατάλληλη στιγμή o πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει.

«Ο Καραμανλής δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής επικαιρότητας. Τον πρώτο λόγο έχει η κυβέρνηση και μετά η αξιωματική αντιπολίτευση και μετά τα υπόλοιπα κόμματα» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γιατί δεν παίρνει θέση στα πράγματα είπε χαρακτηριστικά «Πρώτον στο χώρο της κεντροαεριστεράς εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ και το υποκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο χώρο της κεντροδεξιάς έχουμε ένα κατακερματισμό δυνάμεων που δεν δείχνει μέχρι αυτή τη στιγμή να είναι σε θέση η σημερινή ΝΔ -που ήταν το κυρίαρχο πολιτικό κόμμα- να συνθέσει εκείνες τις πολιτικές προοπτικές και να επανακερδίσει το ρόλο που είχε παλιά. Αντιθέτως Βλέπουμε μια δημοσκοπική συρρίκνωση, που εμένα με κάνει να ανησυχώ πολύ» τόνισε ο κ. Αντώναρος.

Νέα Δημοκρατία

Επεσήμανε ότι η ΝΔ δεν έχει πλέον εκείνο το μεταρρυθμιστικό λόγο προοπτικής…, ενώ συμπλήρωσε ότι παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται πολλές φορές με αλλοπρόσαλλο και όχι πειστικό τρόπο, με θέσεις που πηγαίνουν μια από δω και μια από κει και με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του που δεν πείθουν, παρόλα ταύτα η ΝΔ δεν φαίνεται να είναι σε θέση να ωφεληθεί από την απογοήτευση που –όπως είπε χαρακτηριστικά- έχει προκαλέσει με τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγώντας τις αιτίες για τις οποίες η ΝΔ δεν καρπώνεται τη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε δύο αιτίες.

«Κατά τη γνώμη μου φταίνε δυο πράγματα: Φταίει πρώτα το γεγονός ότι αφενός μεν δείχνουν να επικρατούν στη δημόσια εικόνα- γιατί αυτή είναι που μετράει- ακραίες φωνές ή φωνές νεοφιλελευθερισμού που έχουν ταλαιπωρήσει των κόσμο και το άλλο είναι ότι δεν παρουσιάζεται μια πειστική προοπτική για το που και πως θέλει να πάει η ΝΔ τη χώρα στο μέλλον» τόνισε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...