ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης στον ραδιοσταθμό Real.
«Αν θέλουν να πάνε σε πρόωρες εκλογές, πάει να πει ότι έχουν, στην ουσία, απωλέσει την εντολή τους και τότε θα κριθούν γι’ αυτήν την απώλεια εντολής και κυρίως θα κριθούν για τους κινδύνους που μπορεί να φέρει αυτή η προεκλογική περίοδος ή η όποια εκλογική περίοδος στη χώρα», ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.
Πρόσθεσε, πάντως, πως μια εκλογική διαδικασία θα ήταν καλοδεχούμενη για τη ΝΔ. «Το να αναβαπτίσεις την εντολή τέσσερις μήνες μετά αφού την πήρες, πάει να πει ότι θέλεις να φέρεις μια άλλη εντολή. Αν αυτή η άλλη εντολή δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη και λέει άλλα πράγματα, γιατί μόνο τότε θα μπορεί να θες να αναβαπτίσεις την εντολή σου, τότε, λοιπόν, όλοι θα κριθούμε πολιτικά και όλοι θα πάρουμε τις ευθύνες των εκλογών και των λεγομένων» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «η ΝΔ δεν φοβάται καθόλου τις εκλογές, είναι πραγματικά καλοδεχούμενες, παρότι το λέμε σε όλους τους τόνους, ότι δεν διανοούμαστε ότι μπορεί η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές αυτή τη στιγμή».
























































