ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε προχθές στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό γιατί θα είναι η επόμενη πρόεδρος της ΝΔ», ανέφερε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Τάκης Μπαλτάκος.
Ο κ. Μπαλτάκος, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1», δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη από το αξίωμά του και να οδηγήσει το κόμμα του σε εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες – αν θέλει – θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος υποψήφιος.
«Δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές όταν φοβάσαι τους ψηφοφόρους σου», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως εξακολουθεί να έχει καλή εκτίμηση για τον σημερινό πρωθυπουργό, καθώς, όπως ανέφερε, ο κ. Τσίπρας «ιδρώνει» τη φανέλα.
«Φέρνει σε δύσκολη θέση τους Γερμανούς. Αυτό είναι καλό αλλά από εδω και πέρα, θα πρέπει να φερθεί διπλωματικά και να μη λέει όχι σε όλα», κατέληξε.























































