ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
«Τροφή για καρχαρίες»: Ιρανοί διοικητές εξαπολύουν σφοδρές απειλές κατά των αμερικανικών στρατευμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλά γράφτηκαν για το πρόσφατο τετ-α-τετ Σαμαρά – Καραμανλή στο σπίτι του πρώτου, στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «S» των Παραπολιτικών, ο Κώστας Καραμανλής είπε στον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ. ότι δεν είναι υπεύθυνη στάση να χτυπάς τον πρωθυπουργό σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.
Ετσι, επί της ουσίας, αυτό που ζήτησε ο Αντ. Σαμαράς δεν έγινε δεκτό από τον Κ. Καραμανλή, ο οποίος εξήγησε ότι θα στηρίξει τη Ν.Δ., αλλά δεν πρόκειται στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων να βγει επιθετικά κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.
Οπως είναι φυσικό, η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού δεν άρεσε στον Αντώνη Σαμαρά, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο σκέλος της συζήτησης δεν διέρρευσε από την πλευρά του προέδρου της Ν.Δ. Η εν λόγω συνάντηση στέλνει ένα μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς ο Κ. Καραμανλής, αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ. Σαμαρά σε αυτή τη συγκυρία, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη βούλησή του αφενός για ουδετερότητα, αφετέρου για πάγωμα όλων των εσωκομματικών εντάσεων μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το μείζον εθνικό θέμα. Το ενδιαφέρον του Κώστα Καραμανλή εστιάζεται στην πορεία της χώρας εντός ευρωπαϊκού πλαισίου. Αυτό πιστεύουν από την πλευρά του πρώην προέδρου της Ν.Δ.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr
























































