ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταστροφικό για το πρεστίζ της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρεί ένα Grexit ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Der Tagesspiegel» της Κυριακής, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών τάσσεται ενάντια σε μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και προειδοποιεί για τις συνέπειες ενός Grexit.
«Ακόμη και αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια εξέλιξη οικονομικά και από άποψη νομισματικής πολιτικής, το μήνυμα ενός Grexit θα ήταν καταστροφικό προς τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης», δηλώνει ο κ. Σταϊνμάιερ και προσθέτει ότι η Ευρώπη «σε κάποια μέρη του κόσμου θα χάσει σε πρεστίζ και αξιοπιστία».
























































