ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CERN, Eurogroup, Βρυξέλλες, Ιταλία, Ματέο Ρέντσι, Οικονομική Κρίση, Πιερ Κάρλο Πάντοαν,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανάγκη επίλυσης της ελληνικής οικονομικής κρίσης, αναφέρθηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι παίρνοντας τον λόγο στο Cern (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πυρηνικής Έρευνας) της Γενεύης.
«Ετοιμάζομαι να μεταβώ στις Βρυξέλλες για μια πολλοστή συζήτηση σχετικά με την Ευρώπη. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της Ελλάδας. Το πρόβλημα σχετίζεται με τι είδος Ευρώπης θέλουμε για το μέλλον», τόνισε.
Συνεχίζοντας υπογράμμισε «για να μπορέσει να οικοδομηθεί μια πολιτική, και όχι μόνον οικονομική Ευρώπη πρέπει να επιστρατεύσουν όλοι, την μέγιστη εξυπνάδα τους».
Λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup, σε δηλώσεις του ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν δήλωσε:
«βρισκόμαστε εδώ με εποικοδομητικό πνεύμα για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε μια συμφωνία. Πολλά θα εξαρτηθούν, φυσικά, από το ποια στάση θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση. Εγώ ελπίζω να επιδείξει εποικοδομητικό πνεύμα».
























































