ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αποτρέψαμε την ύστατη στιγμή το Grexit, o συμβιβασμός ήταν αναγκαίος και ο κ Τσίπρας οφείλει να αναγνωρίσει τη συμβολή των κομμάτων της αντιπολίτευσης» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Ο κ. Τσίπρας κατάλαβε αργά ότι οι δραμολάγνοι πήγαιναν χέρι χέρι με τον Σόιμπλε, σημείωσε η κ. Γεννηματά. «Κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η συμφωνία φέρει την υπογραφή του ίδιου του κ. Τσίπρα. Το υπογράψατε; Υποκύψατε; » είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενη στα όσα λέγονται περί «πραξικοπήματος»
«Η θετική ψήφος σήμερα δεν ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά ψήφος εμπιστοσύνης στη χώρα, δεν δίνουμε συγχωροχάρτι, ούτε λευκή επιταγή » υπογράμμισε. «Οι εκλογές είναι καταστροφικό σενάριο, όπως και τα περι κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ορισμένου χρόνου» κατέληξε η κυρία Γεννηματά.
























































