ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Χαϊκάλης,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.
Ο κ. Μητσοτάκης έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος ορίστηκε υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
«Ο Χαικάλης υφυπουργός για το ασφαλιστικό…. Κατά τα άλλα θα εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Τα παζάρια συριζανελ από το κακό στο χειρότερο», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.
























































