ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Welle, Die Welt, Γιάνης Βαρουφάκης, Κιμ Καρντάσιαν, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον πρώην υπουργό Οικονομικών αναφέρεται εκτενώς και η εφημερίδα Die Welt σε άρθρο της, σχολιάζοντας τις κινήσεις του με καυστικό, σχεδόν σατιρικό ύφος.
«Παρακαλώ διαβάστε αυτό το κείμενο παρ’ ότι μιλάει για τον Γιάνη Βαρουφάκη» σημειώνει σύμφωνα με την Deutsche Welle και τον χαρακτηρίζει «υπουργό Οικονομικών μικρής διάρκειας που μεταλλάχτηκε σε διεθνή σελέμπριτι» και «Κιμ Καρντάσιαν της διεθνούς πολιτικής».
Στη συνέχεια αναφέρεται στη συνέντευξη 31 σελίδων που παραχώρησε ο Γ. Βαρουφάκη στο αμερικανικό περιοδικό New Yorker που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σε αυτήν ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι βουλευτής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών πήγε την ημέρα πριν τον δημοψήφισμα στο σπίτι του για να του πει ‘Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουμε’ και ‘Γνωρίζω ότι είσαι άθεος, αλλά εγώ θα προσευχηθώ για σένα!’.
Τέλος ο δημοσιογράφος παροτρύνει τον εν λόγω βουλευτή να αποκαλυφθεί, αφού όπως γράφει, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, ο Βαρουφάκης θα το κάνει σίγουρα κάποια στιγμή.
























































